Näiden sivujen tarkoitus on kertoa luottokorteista ja vertailla niitä keskenään.

Kommentit kannattaa lisätä aina aiheeseen liittyvän sivun loppuun. Jos sopivaa sivua ei ole tai kommentti koskee yleisesti näitä sivuja, niin kommentin voi jättää tälle sivulle. Muita yhteydenottoja varten on sähköpostiosoite: info#luottokorttivertailu.com. Laita ”#” merkin tilalle ”@” merkki. (Oikeassa muodossa en laittanut sähköpostiosoitetta siksi, että muuten kyseiseen osoitteeseen tulee tulvimalla roskapostia. Robottikoneet kun seulovat netin tietomassasta sähköpostiosoitteita joihin roskapostirobotit alkavat syytämään postia. )

Kommentoidessa artikkeleita sähköpostiosoite eikä nimi ei ole pakollinen. Jätä sähköpostiosoite tyhjäksi ellet halua ilmoitusta jos viestiisi on vastattu. Nimen tilalla käytä mielellään nimimerkkiä.

Luottokorttivertailu.com ei kerää käyttäjien tietoja. Kolmannen osapuolen järjesjestelmät kuten Google saattavat kerätä tietoja omiin tarkoituksiinsa. Jos asiasta on kysyttävää voit ottaa yhteyttä yllä mainittuun sähköpostiin. Sivuston sisältöä kannattaa kommentoida aina kyseisen sivun kommenttikentässä.


Kommentit

About — Ei kommentteja

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>